Onze diensten

Ieder huis en bedrijf is uniek daarom leveren wij verschillende diensten die aansluiten bij uw wensen

Groepenkast vervangen

Elke groepenkast is uniek. Wij verzorgen voor u de groepenkast met de juiste veiligheden, kwaliteit en betrouwbaarheid. Inclusief 10 jaar garantie op product en montage.

oplaad installatie

Uw elektrische auto of autopark voorzien van een betrouwbaar oplaadsysteem? wij leveren en monteren uw oplaadsysteem.

keuken elektra

Eindelijk uw ideale keuken gevonden, maar hoe zorgt u ervoor dat de elektra goed en optijd wordt geplaatst? Geen zorgen wij helpen u graag uw droomkeuken te verwezenlijken.

intercom installaties

Van een simpele deurbel tot complete intercom installaties, Smakman elektrotechniek levert en monteert het allemaal.

Wij leveren, monteren verlichting installaties. Zowel voor in en om het huis wij hebben uw geschikte verlichting.

renovatie/nieuwbouw

Wij zijn de ideale partner om voor u het elektrotechnische deel te ontzorgen bij uw verbouwing. Met onze ervaring zorgen wij ervoor dat de verbouwing soepel loopt.

elektra webshop

In onze webshop kunt u onder andere producten inclusief montage bestellen. Ook losse materialen zoals armaturen en bevestigingsmaterialen kunt u hier vinden.

elektrische storing

heeft u een storing? Wij staan voor u klaar. u kunt ons bellen of via Whats App op nummer +31 (0)6 - 305 133 40


Als erkend elektrotechnische installateur in Haarlem e.o. bieden wij een breed pakket op het gebied van elektrotechniek, zodat wij u een complete service kunnen bieden met één contactpunt. Smakman Elektrotechniek biedt de volgende diensten: installeren, onderhouden en oplossingen voor elektrotechnische problemen. Wij werken samen met andere professionals zoals loodgieters, stucadoors etc., zodat wij een totaalpakket kunnen leveren aan u.

Mocht een specifieke dienst niet worden aangeboden, maar zou u wel graag willen dat wij deze dienst wel voor u verzorg? Neem dan contact met ons op wij kijken samen naar de mogelijkheden.