in Beverwijk een elektricien nodig?


In Beverwijk uw ervaren elektricien

Als u op zoek bent naar een vakkundige elektricien in Beverwijk bent u bij mij aan het juiste adres . Ik ben een vakkundige, ervaren en gedreven elektricien in Beverwijk door jarenlange ervaring en u met verschillende elektrische werkzaamheden kan helpen. Voor kleine klussen, zoals het aanleggen van elektra en onderhoud hiervan. U kunt mij uiteraard ook inhuren voor grote klussen, zoals complete renovaties en installaties van elektra en groepenkasten in een woning of bedrijf. Heeft u een een storing of spoedgeval in Zandvoort? In geval van stroomstoringen of spoedgevallen bied ik een stroringsdienst aan in Beverwijk voor al uw elektriciteit. Met diverse elektra vraagstukken heb ik voldoende ervaring, doordat ik voor diverse klanten gewerkt. Elke klus zie ik weer als een mooie uitdaging en geen klus te gek voor mij!

Naast het mooie Beverwijk ben ik ook werkzaam als elektricien in Lisse, Aerdenhout, Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp, Heemstede en omliggende plaatsen.

Bel 06 - 305 133 40 of neem contact op via het formulier voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op te vragen.

Elektricien BeverwijkElektriciteit

Als professionele elektricien in Beverwijk kan ik de volledige aanleg of renovatie van de elektriciteit in uw huis aanleggen.

stroomstoring BeverwijkStroomstoring

Een stroomstoring in Beverwijk? Geen paniek! Bel 06 - 305 133 40 en ik probeer u zo snel mogelijk te helpen.

groepenkast plaatsen of vervangen BeverwijkGroepenkast

In Beverwijk wilt u een nieuwe meterkast of groepenkast plaatsen of vervangen? Ook hier help ik u graag mee. Neem contact met mij op.

Onderhoud BeverwijktOnderhoud

In Beverwijk verzorg ik keuringen en inspecties van uw installaties. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom kiezen voor Smakman Elektrotechniek?

  • Als dé elektricien in Beverwijk vind ik betrouwbaarheid en veiligheid zeer belangrijk.
  • Ik ben dol op elektriciteit en altijd in voor een gezellig praatje!
  • Smakman Elektrotechniek is snel beschikbaar en staat voor vakmanschap en kwaliteit.
  • De vakkundige werkzaamheden worden voor een eerlijke prijs uitgevoerd wat men kan verwachten van een ervaren installatiebedrijf.
  • Juiste diploma's op zak en jarenlange ervaring.
  • Ik breng klussen over het algemeen snel tot een goed einde, dus geen hoge onverwachte kosten.
  • Mijn missie is om elke klus persoonlijk en zakelijk te benaderen zodat iedereen de juiste aandacht krijgt in Beverwij.
  • Smakman Elektrotechniek heeft samenwerkingsverbanden met diverse bedrijven om totaaloplossingen aan te bieden.
  • Meer informatie? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

George Smakman | Elektricien Beverwijk

Over Beverwijk

De gemeente Beverwijk telt 41.168 inwoners en heeft een oppervlakte van 19,60 km². Het maakt deel uit van de samenwerkingsregio IJmond en mag hier regelmatig aan het werk voor diverse klussen op het gebied van elektra of storingen! Wilt u mij inhuren als elektricien in Beverwijk? Bel mij dan op 06 - 305 133 40.