KOOP Een Alfen-laadpaal in Haarlem

InstallQ - erkend

Liander - Zegelrecht

Betaalbare laadpalen

Een Alfen-laadpaal is de beste laadpaal voor thuis of bij uw bedrijfspand in Haarlem. Smakman Elektrotechniek verkoopt laadpalen van Alfen aan zowel particuliere als zakelijke klanten. We besteden als bedrijf in de elektrotechniek tijd en aandacht aan onze werkzaamheden én aan onze klanten. Persoonlijke service vinden we namelijk heel belangrijk. Laat ons daarom weten wat uw wensen zijn voor de Alfen-laadpaal, dan denkt ons team in Haarlem met u mee.


Smakman elektrotechniek levert laadpalen en de bijhorende diensten voor de volgende toepassingen:

Met onze laadpalen kunt u veilig en snel uw elektrische auto opladen bij u thuis. Wij kunnen voor u ook het verrekenen met uw bedrijf of werkgever voor u regelen. Wij realiseren voor u de meest geschikte laadpaal, afgesteld op uw elektrische auto bij uw thuis.

Een goede service richting uw medewerkers of klanten is een laadpaal bij uw bedrijf. Tevens laat u zien dat u duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Wij verzorgen voor elke situatie de juiste oplossing voor het laden van elektrische auto's.

Maritieme laadplaatsen

Door de huidige energietransitie zijn maritieme laadplaatsen steeds belangrijker geworden voor het laden van elektrische vaartuigen. Wij bieden hiervoor oplossingen en diensten aan om elektrische laadplaatsen te realiseren en te beheren.

Welke Alfen-laadpaal kiest u als oplaadpunt voor uw auto in Haarlem?

Als u elektrisch gaat rijden, is het handig als u beschikt over een elektrische laadpaal. Zo kunt u altijd uw auto opladen op het moment dat u thuis en/of aan het werk bent. Bij ons bedrijf in Haarlem heeft u diverse opties als u een Alfen-laadpaal wilt aanschaffen. We verkopen drie modellen die elk hun voordelen hebben. De Alfen-laadpalen die u bij ons in de webshop koopt, zijn:

Voorbeeld van verschillende Laadstations

Schaf uw laadpaal van Alfen bij ons aan

Wacht niet langer en bestel uw Alphen-laadpaal bij ons bedrijf uit Haarlem. Heeft u nog vragen of bent u nieuwsgierig naar onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en bel naar +31 (0)6 - 305 133 40, stuur een e-mail naar info@smakmanelektrotechniek.nl of vul het contactformulier in.