Een elektrische laadpaal in Haarlem

InstallQ - erkend

Liander - Zegelrecht

Betaalbare laadpalen

Een elektrische auto moet u natuurlijk op kunnen laden aan een laadpaal in Haarlem. Bij Smakman Elektrotechniek in Haarlem kunt u een elektrische laadpaal kopen. Wij werken al vele jaren in deze branche en hechten enorm veel waarde aan een vakkundige en persoonlijke aanpak. Daarom horen we graag wat uw wensen zijn en denken we met u mee als u een laadpaal voor uw elektrische auto wilt kopen in Haarlem.


Smakman elektrotechniek levert laadpalen en de bijhorende diensten voor de volgende toepassingen:

Met onze laadpalen kunt u veilig en snel uw elektrische auto opladen bij u thuis. Wij kunnen voor u ook het verrekenen met uw bedrijf of werkgever voor u regelen. Wij realiseren voor u de meest geschikte laadpaal, afgesteld op uw elektrische auto bij uw thuis.

Een goede service richting uw medewerkers of klanten is een laadpaal bij uw bedrijf. Tevens laat u zien dat u duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Wij verzorgen voor elke situatie de juiste oplossing voor het laden van elektrische auto's.

Maritieme laadplaatsen

Door de huidige energietransitie zijn maritieme laadplaatsen steeds belangrijker geworden voor het laden van elektrische vaartuigen. Wij bieden hiervoor oplossingen en diensten aan om elektrische laadplaatsen te realiseren en te beheren.

Welke elektrische laadpaal heeft u nodig voor uw auto in Haarlem?

Weet u nog niet welke laadpaal u het best kunt kopen voor uw elektrische auto in Haarlem? Ook dan bent u welkom bij ons bedrijf in de elektrotechniekbranche. Aan bedrijven verkopen we zakelijke laadpalen. Bent u een particuliere klant? Dan helpen we u tevens zeer graag. Bekijk dan onze particuliere laadpalen of neem contact met ons team in Haarlem op als u niet weet welke laadpaal u het best kunt kopen voor uw elektrische auto. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het kopen van een laadpaal, maar we installeren een laadstation ook correct volgens de geldende normen op de plek die u wenst. Zo heeft u hier verder geen omkijken meer naar en laadt u uw auto voortaan gemakkelijk bij u thuis of op de zaak op.

Voorbeeld van verschillende Laadstations

Bij een elektrische storing kunt u bij ons terecht

Ontstaat er na het kopen van een laadpaal voor uw elektrische auto in Haarlem een storing? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij kijken wat we voor u kunnen betekenen en gaan op zoek naar de snelste oplossing. We hanteren hierbij de volgende tarieven:

  • Starttarief: € 125,- excl. BTW (voor het eerste uur)
  • Elk uur extra: € 55,- excl. BTW

De tarieven zijn inclusief vervoer, klein aansluitmateriaal en het opsporen en verhelpen van de storing.

Koop een laadpaal voor uw elektrische auto in Haarlem

Wilt u een laadpaal voor uw elektrische auto in Haarlem kopen of bent u geïnteresseerd in een van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en bel naar +31 (0)6 - 305 133 40, stuur een e-mail naar info@smakmanelektrotechniek.nl of vul het contactformulier in.