eve single pro-line als oplaadpunt in Haarlem

InstallQ - erkend

Liander - Zegelrecht

Betaalbare laadpalen

De Eve Single Pro-line is een zeer geschikt oplaadpunt voor bij uw woning in Haarlem. Bij Smakman Elektrotechniek helpen we graag onze particuliere en zakelijke klanten aan de juiste oplaadcontacten. Hierbij geven we betrouwbaar en eerlijk advies én denken we echt mee met u. We hechten veel waarde aan persoonlijke service. Dit is ook een van de redenen dat klanten steeds weer voor ons kiezen. Bij ons wordt u als klant écht gezien en luisteren we naar uw wensen.


Smakman elektrotechniek levert laadpalen en de bijhorende diensten voor de volgende toepassingen:

Met onze laadpalen kunt u veilig en snel uw elektrische auto opladen bij u thuis. Wij kunnen voor u ook het verrekenen met uw bedrijf of werkgever voor u regelen. Wij realiseren voor u de meest geschikte laadpaal, afgesteld op uw elektrische auto bij uw thuis.

Een goede service richting uw medewerkers of klanten is een laadpaal bij uw bedrijf. Tevens laat u zien dat u duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Wij verzorgen voor elke situatie de juiste oplossing voor het laden van elektrische auto's.

Maritieme laadplaatsen

Door de huidige energietransitie zijn maritieme laadplaatsen steeds belangrijker geworden voor het laden van elektrische vaartuigen. Wij bieden hiervoor oplossingen en diensten aan om elektrische laadplaatsen te realiseren en te beheren.

De voordelen van de Eve Single Pro-line als oplaadcontact in Haarlem

De Eve Single Pro-line is een van de oplaadcontacten die u bij ons elektrotechniekbedrijf in Haarlem kunt kopen. Dit oplaadpunt heeft een zeer kleine behuizing die modern is. Het is namelijk zelfs mogelijk om een logo te uploaden op het kleurendisplay van de Eve Single Pro-line. Het laadvermogen is 3,7 tot 22kW en u kunt een vaste kabel van het type 2 gebruiken. Zo laadt u gemakkelijk uw auto op als u thuis bent. Voor bedrijven hebben we ook genoeg zakelijke laadpalen, als u op zoek bent naar een oplaadpunt voor meerdere elektrische voertuigen.

Eve Single Pro-line Haarlem

Breng een bezoek aan onze webshop

In de webshop van ons bedrijf uit Haarlem bekijkt u op uw gemak de Eve Single Pro-line en onze andere producten. Voor een Alfen-laadpaal in Hoofddorp kunt u ook bij ons terecht. Heeft u nog vragen over dit oplaadpunt? Bel of stuur een WhatsAppbericht naar +31 (0)6 - 305 133 40, stuur een e-mail naar info@smakmanelektrotechniek.nl of vul het contactformulier in. We staan u met plezier te woord.