eve single s-line kopen in Haarlem

InstallQ - erkend

Liander - Zegelrecht

Betaalbare laadpalen

Heeft u interesse in de laadpaal Eve Single S-line voor uw elektrische voertuig in Haarlem? Dit is een van de laadpaalmodellen wie we verkopen in deze regio. Smakman Elektrotechniek is een installatiebedrijf dat erkend is door InstallQ en mede daardoor met veel vakkundigheid uw Eve Single S-line in Haarlem kan installeren.


Smakman elektrotechniek levert laadpalen en de bijhorende diensten voor de volgende toepassingen:

Met onze laadpalen kunt u veilig en snel uw elektrische auto opladen bij u thuis. Wij kunnen voor u ook het verrekenen met uw bedrijf of werkgever voor u regelen. Wij realiseren voor u de meest geschikte laadpaal, afgesteld op uw elektrische auto bij uw thuis.

Een goede service richting uw medewerkers of klanten is een laadpaal bij uw bedrijf. Tevens laat u zien dat u duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Wij verzorgen voor elke situatie de juiste oplossing voor het laden van elektrische auto's.

Maritieme laadplaatsen

Door de huidige energietransitie zijn maritieme laadplaatsen steeds belangrijker geworden voor het laden van elektrische vaartuigen. Wij bieden hiervoor oplossingen en diensten aan om elektrische laadplaatsen te realiseren en te beheren.

Wat is de Eve Single S-line en waarom kunt u deze gebruiken in Haarlem?

De Eve Single S-line is een oplaadpunt dat u thuis in Haarlem eenvoudig kunt gebruiken. Het oplaadpunt is zeer klein en biedt mogelijkheid tot het opladen van één auto. De Eve Single S-line verbindt u met een kabel inclusief kabelopslag of gebruikt u als laadcontact. Het laadvermogen is 3,7 tot 11 kW. Dankzij de led-statusindicatie ziet u hoe ver uw auto is opgeladen. Beschikt uw huishouden over twee auto’s? Dan is de Eve Double Pro-line een oplaadpunt dat beter bij uw situatie past. Laat ons uw laadstation plaatsen, zodat u hier verder geen omkijken naar heeft.

Eve Single S-line Haarlem

Plaats uw bestelling in onze webshop

Bestel de Eve Single S-line in onze webshop en laad uw auto voortaan eenvoudig op aan huis. Naast oplaadpunten voor particuliere klanten, verkopen we ook aan zakelijke klanten laadpalen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over deze palen. Bel of stuur een WhatsAppbericht naar +31 (0)6 - 305 133 40, stuur een e-mail naar info@smakmanelektrotechniek.nl of vul het contactformulier in.