InstallQ - erkend

Liander - Zegelrecht

Betaalbare laadpalen

groepenkast monteren in Hoofddorp

Een groepenkast monteren onze gediplomeerde elektriciens vakkundig bij u op locatie in Hoofddorp. Smakman Elektrotechniek in Haarlem beschikt over het Liander-zegelrecht en is InstallQ-erkend. Dit betekent, in combinatie met onze diploma’s, dat u bij ons terechtkunt voor officiële installatiewerkzaamheden die we uitvoeren volgens bepaalde kwaliteitseisen én de geldende regels. Laat het monteren van een groepenkast in Hoofddorp dus vooral over aan ons bedrijf.


Smakman elektrotechniek levert laadpalen en de bijhorende diensten voor de volgende toepassingen:

Met onze laadpalen kunt u veilig en snel uw elektrische auto opladen bij u thuis. Wij kunnen voor u ook het verrekenen met uw bedrijf of werkgever voor u regelen. Wij realiseren voor u de meest geschikte laadpaal, afgesteld op uw elektrische auto bij uw thuis.

Een goede service richting uw medewerkers of klanten is een laadpaal bij uw bedrijf. Tevens laat u zien dat u duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Wij verzorgen voor elke situatie de juiste oplossing voor het laden van elektrische auto's.

Maritieme laadplaatsen

Door de huidige energietransitie zijn maritieme laadplaatsen steeds belangrijker geworden voor het laden van elektrische vaartuigen. Wij bieden hiervoor oplossingen en diensten aan om elektrische laadplaatsen te realiseren en te beheren.

Een groepenkast laten monteren door onze installateurs uit de omgeving van Hoofddorp

Een groepenkast monteren we in Hoofddorp bijvoorbeeld nadat we de oude groepenkast hebben vervangen. Geen enkele groepenkast gaat een heel mensenleven mee en het is dan ook van belang dat u op tijd een nieuwe groepenkast laat monteren. Bovendien kunnen moderne groepenkasten veel meer dan de vroegere stoppenkasten. Zo kunnen we uw groepen uitbreiden, waardoor u meer elektrische apparatuur in uw huis kunt aansluiten. Daarnaast verdeelt de hedendaagse groepenkast, die we voor u kunnen monteren in Hoofddorp, de stroom veel beter. De kans dat de groepen verspringen, wordt op deze manier een stuk kleiner.

Voorbeeld van verschillende groepenkasten

Plan een afspraak in met onze monteur

Neem contact met ons op voor het monteren van een groepenkast in Hoofddorp of Haarlem. Samen met u bespreken we welk moment het best voor beide partijen uitkomt. Bekijk ook zeker ons volledige dienstenaanbod. Wellicht kunnen we de werkzaamheden combineren op de afgesproken dag. Bel of stuur een WhatsAppbericht naar +31 (0)6 - 305 133 40 of stuur een e-mail naar info@smakmanelektrotechniek.nl, dan plannen we snel een afspraak voor de montage in.