Een groepenkast vervangen in regio Hoofddorp

InstallQ - erkend

Liander - Zegelrecht

Betaalbare laadpalen

Een groepenkast laat u het best door Smakman Elektrotechniek vervangen in regio Hoofddorp. Wij zijn een erkend installatiebedrijf bij InstallQ en hebben zegenrecht bij Liander. Bovendien volgen we de eisen en normen die binnen de elektrotechniek gelden. Zo kunt u bij ons rekenen op kwaliteitswerk en waar vakmanschap. Wilt u uw groepenkast in de omgeving van Hoofddorp laten vervangen? Dan zijn wij het bedrijf dat u nodig heeft.

Smakman elektrotechniek levert laadpalen en de bijhorende diensten voor de volgende toepassingen:

Met onze laadpalen kunt u veilig en snel uw elektrische auto opladen bij u thuis. Wij kunnen voor u ook het verrekenen met uw bedrijf of werkgever voor u regelen. Wij realiseren voor u de meest geschikte laadpaal, afgesteld op uw elektrische auto bij uw thuis.

Een goede service richting uw medewerkers of klanten is een laadpaal bij uw bedrijf. Tevens laat u zien dat u duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Wij verzorgen voor elke situatie de juiste oplossing voor het laden van elektrische auto's.

Maritieme laadplaatsen

Door de huidige energietransitie zijn maritieme laadplaatsen steeds belangrijker geworden voor het laden van elektrische vaartuigen. Wij bieden hiervoor oplossingen en diensten aan om elektrische laadplaatsen te realiseren en te beheren.

Waarom u een groepenkast moet laten vervangen in de buurt van Hoofddorp

Een groepenkast is de opvolger van een stoppenkast. De stoppenkast bestond voornamelijk uit zekeringen – ook wel stoppen genoemd – en de groepenkast bestaat vrijwel geheel uit groepen. Groepenkasten gaan lang mee, maar het is wel van belang dat u een groepenkast tijdig laat vervangen in uw woning of bedrijfspand nabij Hoofddorp of in Haarlem. Als u een oude woning heeft die gemoderniseerd wordt, is een nieuwe groepenkast aan te raden. Zo kunt u de groepen bijvoorbeeld uitbreiden in de keuken, waardoor er energie ontstaat voor een vaatwasser of combi-oven. Ook voorkomt u zo sneller eventuele storingen in de groepen. Een groepenkast monteren we ook graag voor u.

Voorbeeld van verschillende groepenkasten

Vraag een offerte voor de vervanging van de groepenkast aan

Heeft u een groepenkast in Hoofddorp of Haarlem die u graag wilt laten vervangen? Neem dan contact met ons op en bel of stuur een WhatsAppbericht naar +31 (0)6 - 305 133 40, stuur een e-mail naar info@smakmanelektrotechniek.nl of vul het contactformulier in. Ook als u nog niet zeker weet of de kast toe is aan vervanging, kunt u contact met ons opnemen. We denken namelijk graag met u mee.