Een laadstation plaatsen in Haarlem

InstallQ - erkend

Liander - Zegelrecht

Betaalbare laadpalen

Wilt u graag een laadstation voor uw elektrische auto laten plaatsen in Haarlem? Neem dan contact op met Smakman Elektrotechniek. Wij werken al heel wat jaren in deze branche en zijn op de hoogte van de geldende regels op dit gebied. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste locatie voor uw laadstation. Zo plaatsen we uiteindelijk uw laadstation op een plaats in Haarlem waar het mag en laadt u uw voertuig voortaan gemakkelijk vlak bij huis of het werk op.


Smakman elektrotechniek levert laadpalen en de bijhorende diensten voor de volgende toepassingen:

Met onze laadpalen kunt u veilig en snel uw elektrische auto opladen bij u thuis. Wij kunnen voor u ook het verrekenen met uw bedrijf of werkgever voor u regelen. Wij realiseren voor u de meest geschikte laadpaal, afgesteld op uw elektrische auto bij uw thuis.

Een goede service richting uw medewerkers of klanten is een laadpaal bij uw bedrijf. Tevens laat u zien dat u duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Wij verzorgen voor elke situatie de juiste oplossing voor het laden van elektrische auto's.

Maritieme laadplaatsen

Door de huidige energietransitie zijn maritieme laadplaatsen steeds belangrijker geworden voor het laden van elektrische vaartuigen. Wij bieden hiervoor oplossingen en diensten aan om elektrische laadplaatsen te realiseren en te beheren.

Waar mag u een laadstation plaatsen in Haarlem?

Een laadstation kunt u niet zomaar ergens plaatsen in Haarlem of omstreken. Hier bestaan vastgestelde richtlijnen voor. Wij hebben kennis van de huidige regels en zorgen er altijd voor dat we veranderingen ook meekrijgen. Zelf kunt u ook een aanvraag indienen bij de gemeente, maar het gaat een stuk sneller als u voor deze werkzaamheden ons elektrotechniekbedrijf inschakelt. Bij ons koopt u onder meer laadstations als:

Voorbeeld van verschillende Laadstations

Vraag een offerte voor uw laadstation aan

Heeft u al een laadstation gekocht of bent u nog op zoek naar een laadstation en wilt u deze vakkundig laten plaatsen in Haarlem? Neem dan een kijkje in onze webshop of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Bel of stuur een WhatsAppbericht naar +31 (0)6 - 305 133 40, stuur een e-mail naar info@smakmanelektrotechniek.nl of vul het contactformulier in.