Zakelijke laadpalen in Haarlem

InstallQ - erkend

Liander - Zegelrecht

Betaalbare laadpalen

Zakelijke laadpalen koopt u bij Smakman Elektrotechniek in Haarlem. Wij installeren de laadpalen op een professionele manier en waarborgen onze kwaliteitswerkzaamheden mede met het zegelrecht dat we van Liander hebben gekregen. Aangezien er steeds meer elektrisch wordt gereden, is het zeker een aanrader om een laadpaal bij uw bedrijfspand neer te zetten. Zo wordt uw bedrijf nog toegankelijker voor de gasten die u op kantoor ontvangt.


Smakman elektrotechniek levert laadpalen en de bijhorende diensten voor de volgende toepassingen:

Met onze laadpalen kunt u veilig en snel uw elektrische auto opladen bij u thuis. Wij kunnen voor u ook het verrekenen met uw bedrijf of werkgever voor u regelen. Wij realiseren voor u de meest geschikte laadpaal, afgesteld op uw elektrische auto bij uw thuis.

Een goede service richting uw medewerkers of klanten is een laadpaal bij uw bedrijf. Tevens laat u zien dat u duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Wij verzorgen voor elke situatie de juiste oplossing voor het laden van elektrische auto's.

Maritieme laadplaatsen

Door de huidige energietransitie zijn maritieme laadplaatsen steeds belangrijker geworden voor het laden van elektrische vaartuigen. Wij bieden hiervoor oplossingen en diensten aan om elektrische laadplaatsen te realiseren en te beheren.

U heeft de keuze uit meerdere zakelijke laadpalen bij ons in Haarlem

De zakelijke laadpalen die we in Haarlem verkopen, zijn van het prestigieuze merk Alfen. Van dit merk verkopen we in onze webshop drie modellen, waarvan een van de laadpalen het meest geschikt is voor zakelijke locaties. Dit is de Eve Double Pro-line, een oplaadpunt die twee voertuigen tegelijkertijd kan opladen én beschikt over een robuuste huisvesting. Dit oplaadcontact kan goed tegen zeer wisselende gebruikers en gaat dan ook lang mee. Dit is dan ook waarom we dit oplaadpunt aanraden als u op zoek bent naar zakelijke laadpalen in Haarlem.

Laadpaal inclusief benodigdheden

Bestel de zakelijke laadpaal bij ons bedrijf

Koop een van onze laadpalen voor uw zakelijke locatie in Haarlem en laad voortaan uw auto op terwijl u aan het werk bent. Schakel ons ook in voor het installeren van het laadstation, zodat u dit zelf niet hoeft te doen. Plan direct een installatieafspraak en bel of stuur een WhatsAppbericht naar +31 (0)6 - 305 133 40, stuur een e-mail naar info@smakmanelektrotechniek.nl of vul het contactformulier in.