Maritieme oplaadstation

Smakman Elektrotechniek levert ook laadstations die geschikt zijn voor elektrische vaartuigen. Hierdoor bent u verzekerd dat u of uw bezoekers kunt laden wanneer maar wil. Onze laadstations zijn verkrijgbaar in verschillende functionaliteiten en laadvermogens. Wij hebben altijd een geschikte laadstation voor uw situatie!

Inzicht en beheer op afstand

Met de slimme laadstations van Smakman Elektrotechniek heeft u inzicht in de laadgegevens en het verbruik. Ook kunt u het laadpunt op afstand beheren. Dat houdt in dat u gebruikers kunt toevoegen en openingstijden kunt instellen.

Verrekenen laadkosten

Onze laadpunten kunnen automatisch afrekenen met de gebruikers indien u dat wenst. Hierdoor kunt u de investering terugverdienen! Onze laadstations zijn SIM-Lock vrij, u kunt dus zelf kiezen voor een laad abonnement of het abonnement van onze partner E-Flux.

Slim laden

Onze laadpalen zijn in staat om zelf het laadvermogen te verdelen over de installatie. Hierdoor wordt ervoor gezorgd dat het beschikbare vermogen netjes wordt verdeeld over de verschillende te laden auto's en het totaal beschikbare vermogen niet wordt overschreden.

Waarom Smakman Elektrotechniek?

- Betrouwbaar
- Snelle levering
- Altijd persoonlijk advies
- Veilige en betaalbare laadstations


offerte aanvraag laadpaal voor Publieke omgevingen