Oplaadstation voor thuis

De oplaadpunten van Smakman Elektrotechniek zijn geschikt voor elke elektrische auto. Onze laadstations kunnen op verschillende vermogens werken, gekoppeld worden aan het internet en bediend worden met iedere laadpas. Wij leveren altijd een laadstation wat perfect aansluit bij u wensen.

Snelle en veilige installatie

Smakman elektrotechniek werkt met vakkundige installateurs, hierdoor wordt uw laadpaal altijd veilig en volledig gebruiksklaar opgeleverd. U kunt er op vertrouwen dat u zorgeloos uw elektrische auto kunt laden.

Verreken aan werkgever

Als zakelijke rijder die thuis de auto oplaadt, wilt u natuurlijk dat u gecompenseerd wordt voor de geladen stroom net als dat voorheen met de brandstof werd gedaan. Met onze laadstations kunnen de kosten van de stroom eenvoudig automatisch met uw werkgever worden verrekend. Smakman Elektrotechniek werkt voor de facturatie samen met gerenommeerde partners.

SIM-Lock vrij

U bent vrij in keuze betreft abonement voor het verrekenen van stroom. Onze laadstations zijn SIM-lock vrij. Hierdoor heeft u de volledige vrijheid voor het afsluiten van een abonement voor het verrekenen van uw geladen stroom.

Waarom Smakman Elektrotechniek?

- Betrouwbaar
- Snelle levering
- Altijd persoonlijk advies
- Veilige en betaalbare laadstations


offerte aanvraag laadpaal voor thuis