Onderhoudsaanvraag

Smakman Elektrotechniek levert alleen maar laadstations die zijn geschikt voor iedere elektrische auto. Hierdoor bent u verzekerd dat u of uw bezoekers kunnen laden. Onze laadstations zijn verkrijgbaar in verschillende functionaliteiten en laadvermogens. Wij hebben altijd een geschikte laadstation voor uw situatie!

Inzicht en beheer op afstand

Met de slimme laadstations van Smakman Elektrotechniek heeft u inzicht in de laadgegevens en het verbruik. Ook kunt u het laadpunt op afstand beheren. Dat houdt in dat u gebruikers kunt toevoegen en openingstijden kunt instellen. Indien het laadstation via de MAXEM Pro wordt beheert is dit zelfs kosteloos.

Verrekenen laadkosten

Onze laadpunten kunnen automatisch afrekenen met de gebruikers indien u dat wenst. Hierdoor kunt u de investering terugverdienen! Onze laadstations zijn SIM-Lock vrij, u kunt dus zelf kiezen voor een laad abonnement of het abonnement van onze partner MAXEM.

Slim laden

Onze laadpalen zijn in staat om zelf het laadvermogen te verdelen over de installatie. Hierdoor wordt ervoor gezorgd dat het beschikbare vermogen netjes wordt verdeeld over de verschillende te laden auto's en het totaal beschikbare vermogen niet wordt overschreden.

Waarom Smakman Elektrotechniek?

- Betrouwbaar
- Snelle levering
- Altijd persoonlijk advies
- Veilige en betaalbare laadstations


Onderhoudsaanvraag formulier