Over mij

Mijn naam is George Smakman en ik ben een ervaren, enthousiaste en vakkundige elektricien uit Haarlem en omstreken. Ik speelde al heel lang met de gedachte om een eigen bedrijf te starten! Mijn motivatie is om vakmanschap en professionaliteit weer terug te krijgen in het prachtige vak elektrotechniek. Met dit bedrijf kan ik mijn missie, visie en strategie kwijt. Daarbij krijg ik er heel veel energie van om mensen te helpen! Op 10 januari 2019 ben ik begonnen met mijn bedrijf met als doel om onderstaande missie, visie en strategie door te voeren.

Missie

“Vakmanschap en kwaliteit”

De vraag naar duurzame producten is enorm in de huidige markt . De vakmanschap en kwaliteit gaat hierdoor achteruit. Snel, snel, snel is de nieuwe trend op de markt.

Mijn missie is om elke klus persoonlijk en zakelijk te houden zodat iedereen de juiste aandacht krijgt. Elke klus wordt vakkundig en met de verwachte kwaliteit uitgevoerd.

Daarbij staan de wensen van de klant voorop!

Visie

“Wat wil ik zijn”

Het meest vakkundig, professioneel en kwalitatief elektrotechnisch bedrijf die duurzame producten levert en installeert. Waarbij de klant centraal staat en wij “Smakman elektrotechniek” een middel zijn om de wens van de klant tot uitvoer te brengen.

Tevens willen wij dat de klant het gevoel krijgt dat de vakkundige werkzaamheden voor een eerlijke prijs zijn uitgevoerd wat men kan verwachten van een vakkundig installatiebedrijf.

Strategie

“Wat moet ik doen om dat te bereiken”

Door een concept aan te bieden die de klant verwacht. Door professioneel te blijven en goed te luisteren naar de wensen van de klant en ook juiste advies te geven. Te installeren volgens de laatste normen en wetten zodat veiligheid en betrouwbaarheid gegarandeerd is. Een beheermogelijkheid aan te bieden die klanten garanderen van werkende installatie wat ontzorgt.

En tevens bij problemen een snelle en kundige oplossing te bedenken.